Vackrare hus med en dubbel altandörr

26 oktober 2021 patrick pettersson

advertorial

Vill du göra något för att försköna ditt hus, men vill inte lägga några stora pengar på det? Visst hade det varit fantastiskt vackert att lägga på ett halmtak istället för dina takpannor. Eller att putsa fasaden istället för att behålla ditt ganska tråkiga tegel. Men båda dessa försköningar kostar hundratusentals kronor, och det har du inte möjlighet till. Däremot finns det något som du kan göra som inte är så dyrt.

Om du gör en sökning på: altandörr dubbel, så kan du hitta vackra dörrar som kan lyfta hela ditt hem till nya höjder. Genom att öppna upp fasaden, och skapa ett större glasparti, så kan du inte bara förändra utseendet på ditt hus, utan också hur du använder ditt hem. Du kan välja altandörrar som är helt i glas, som har spröjs eller som har delvis glas och resten trä. Men vad du än gör så får du plötsligt möjligheten att öppna båda dörrarna under en härlig sommardag.

 

 

Snyggt och funktionellt

När man tänker på dubbla altandörrar så tänker man först och främst på skönheten, och att man kan få en närhet till trädgården. Men det finns också andra aspekter som man kanske glömmer, och det är att man helt enkelt får en möjlighet att ta in och ut möbler i ett större hål i fasaden. Det är inte att förakta när du har köpt den där stora sängen eller soffan, och ska försöka få in den i huset.

Men ytterligare en funktion är att du lätt kan skapa extra ytor genom att binda ihop insida och utsida. Du kan exempelvis ha en bjudning där du enkelt kan öppna upp dubbeldörrarna och ha delar av sällskapet på insidan, och den andra delen på utsidan. Och ändå få det att kännas som om ni är nära varandra, för samtal och trevligt umgänge. 

Fler nyheter