Tantramassage för ökat välmående

Tantramassage är något för dig som stressar och behöver mer mindfulness i ditt liv. Har du svårt att sova, slappna av och vara närvarande i nuet? Lider du av storstadens jäkt, boka exempelvis tid för tantramassage malmö och känn skillnaden själv.

Du får en ökad kroppsmedvetenhet, och du kan också uppleva att gamla känslomässiga sår kan läkas. Det är lugna strykningar över huden, som ger denna känsla av närvaro, trygghet och välbefinnande. Det är inget fokus på intimmassage, och det är inte alls fråga om prestation eller målinriktning. Det är ett sätt att uppnå större njutning och kommunikation i livet, både med sig själv och andra.

 

Stärker dina relationer

För dig som har upplevt känslomässiga besvikelser, som känner dig ensam eller har kärlekslösa relationer, är tantramassage något som kan hjälpa dig att njuta av livet igen och få tillbaka kontakten med din kropp och dina känslor. Tantramassage är läkande och helande, och du får bättre självförtroende, lugn och kan få tillbaka glädjen i ditt liv. Detta att finnas i nuet och uppskatta varje dag är en härlig upplevelse, som gör att du vågar ta kontakt med folk igen och skaffa dig bättre relationer. Genom att man lättare känner vad man vill, kan man också lättare välja bort det som inte är bra för en och sätta gränser.

 

 

En djupare terapiform

Massage, kontakt och beröring är bra för oss, det vet vi. Lyckohormoner gör att vi blir glada och slappnar av i kroppen. Men det kan vara svårt för den som lever ensam. Många klappar ett husdjur, men andra stänger in sina känslor och kanske dövar dem med olika sorters stimulantia. Mindfulness vill göra oss medvetna om nuet, så att vi blir kraftfulla till vardags och kan fatta rätta beslut. Tantramassage ger en djupare upplevelse, och kan leda till bättre kroppsmedvetenhet och välbefinnande i livet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *