Tandreglering i Stockholm

06 mars 2022 Jenny Olsson

editorial

Tandreglering är till väldigt stor hjälp för många människor som har problem med sneda tänder och Le Tandreglering vill att alla ska få vara stolta över sitt leende och visa upp en vacker tandrad. Sneda tänder, överbett, djupbett m.m kan leda till försämrad tandhygien då det är svårare att hålla rent tänderna vid dessa syndrom.

Våra tänder är otroligt viktiga och det är ju något som vi använder hela tiden men det kan för många kännas jobbigt att skaffa en tandställning men Le Tandreglering gör det enkelt för sina patienter. Kliniken gör hela processen smidig och innan du vet ordet av så har du ett vacker leende att stoltsera med.

Tandreglering med hjälp av osynliga hjälpmedel.

Många har svårt med tanken att skaffa tandställning för att få  ordning på sneda tänder men nu är uppseendeväckande tandställningar ett minne blott. En tandregleringsmetod som Le Tandreglering använder är Invisalign där man med hjälp av genomskinliga tandskenor reglerar tänderna och denna metod har utvecklats i två decennier.

Den stora och positiva skillnaden mot en vanlig tandställning som är fast monterad på tänderna är att tandskenor från Invisalign kan tas ut när som helst vilket är en mycket bra egenskap som uppskattas av alla användare.

Tandreglering

Tandreglering hjälper till att rätta till tändernas position med det ändrar inte tändernas färg eller form. När det behovet finns så går det att efter man ställt in tänderna göra en behandling med porslinsfasader. Det är en behandling som ger ett fantastiskt slutresultat och en metod som allt som oftast får högsta betyg av patienter.

För att se all information om både tandreglering och porslinsfasader så är ett besök på Le Tandreglerings hemsida att rekommendera. Det går även utmärkt att kontakta kliniken för att boka en första konsultation eller helt enkelt bara ställa sina frågor. De svarar mer än gärna på såväl stora som små funderingar. 

Fler nyheter