När du är låst, ring en låssmed i Göteborg

26 februari 2022 william eriksson

editorial

Du vet i filmerna när en rik man eller en skurkaktig liga har någon form av bankvalv eller något, lagrar de en massa värdefulla eller förbjudna saker som utomstående inte borde ha tillgång till? Ja, ni vet. Vanligtvis brukar dessa ha ett coolt och smart låssystem.

Man ska ange ögon- eller röstigenkänning, kanske ett lösenord – eller att man utför en ritual och offrar en get. För dem räcker det att inte ha gamla skräpnycklar inte. De ska alltid ha de modernaste och mest unika låsen. Trots allt det verkar det fortfarande finnas folk som lyckas bryta sig in det känns som.

Lösenord eller låssmed

Du kanske önskar att du kunde använda en kod för att öppna dörren till din lägenhet i Göteborg. Speciellt när du kommer hem sent på kvällen, efter en lång resa, och inser att du har tappat bort dina nycklar. Det är bara utplånat. Finns ingenstans. Även om du har tömt alla fickor och fack.

Reservnycklar! Det finns hos din kompis. Men klockan är 02.30 midnatt på en vardagar. Din vän kommer inte att förlåta dig för att du väckte honom vid denna tid. Bara ett val: låssmed i Göteborg om du vill slippa problem.

 

låssmed 

Övernattning i trapphuset

Man är glad för att låssmedar finns – men också glad om man slipper ha orsak att träffa dem. Du vill hitta dina nycklar. Inte byta lås på dörren. Men när situationen är som den är kan man bara vara tacksam över att de finns. Så är det bara.

För när du väl är utelåst är det läget faktiskt inte svårare än att söka på ”låssmeder i Göteborg” och ringa din lokala låssmed. Efter det brukar det lösa sig. Du kanske måste betala en slant, men du behöver åtminstone inte övernatta i trapphuset. Du behöv er heller inte väcka din snarstuckne vän. 

Fler nyheter