Modulbyggen – smart och kostnadseffektivt

10 maj 2022 Jenny Olsson

editorial

Det kan finnas många anledningar till att man behöver en lokal under en tidsbegränsad period. Kanske är man ett företag som behöver fler kontorsplatser under ett halvår för att öka företagets omsättning. Kanske är man en skola som behöver utföra renoveringar och därmed behöver ha en lokal för att unna ge alla elever undervisning. Kanske är man en vårdinrättning som har hög belastning och behöver fler lokaler för att kunna vårda fler patienter.

När behovet uppstår, oavsett anledning behöver man ofta hitta en snabb och smidig lösning och ett bra tips är att hyra en modulhus. Med ett modulbygge får man en tillfällig lokal som är utformas efter ens behov. 

 

modulbyggen

 

Kvalitativa modulhus 

PCS Modulsystem är ett företag som utför modulbyggen. De bygger ihop och utformar dem efter kundens önskemål och ser till att huset kommer på plats hos kunden. Därefter får kunden hyra det så länge de behöver och därefter plockar företaget ner huset och återställer marken, vilket gör att det inte ger någon åverkan på miljön.

Det är en oerhört smidig och smart lösning för den som behöver lösa en situation under en begränsad period. Att köpa en lokal är kanske inte alltid möjligt och även om det är det kan det kännas onödigt att köpa en lokal om den bara ska användas tillfälligt. Modulhusen byggs också efter en standard som ger hög kvalitet, så pass att det känns som en riktig lokal. Det är också oerhört bra att husen enkelt kan flyttas och byggas upp vilket gör att man som kund få den tillfälliga lokalen placerad exakt där man vill ha den.

Om man istället ska hyra en fast lokal kan det vara svårt att hitta en som ligger på rätt plats för ändamålet. Om man är en skola till exempel, som behöver ett tillfälligt klassrum måste det placeras intill skolan så att eleverna har tillgång till gymnastikhall, lunchrum och allt annat som finns i skolan befintliga lokaler. 

Fler nyheter