Lämna djuret hos Kattpensionat i Stockholm

Rädslan över att våra djur inte har det bra är stor. Ska man iväg vill man kunna känna sig trygg med att djuren har det bra och blir väl omhändertagna. De ska tillsyn minst de gånger lagen kräver, gärna mer. Man ska där även kunna se till djurets bästa. De ska även ha tillgång till mat, rent vatten och en ren låda. 

För att känna dig trygg när du ska på semester behöver du lämna din katt till någon du kan lita på. Kattpensionat i Stockholm kommer garanterat se till din katt och ge den och dig en bra upplevelse. 

 

Efter dina önskemål 

När man ska lämna iväg sitt djur vill man göra det bästa för djuret. För många djur är det en stor omställning att vara iväg från flocken och hemmet. Därav behöver man se efter deras behov så mycket som möjligt. Trivs din katt med att vara ute finns det de pensionat som har rum där de har tillgång till utomhusvistelse. 

Rummen är inredda efter djurets behov, så det ska finnas leksaker, gömställen och även gärna olika höjdnivåer för dem att sitta på. Gör gärna ett personligt besök hos pensionatet i förväg för att se att det är något för er. Under din semester ska du kunna slappna av och ha trevligt, inte behöva oroa dig. 

 

Är det dyrt?

Kostnaden är en fråga som ofta spelar roll, vilket inte är så konstigt. Det kostar olika hos alla, detta beror både på deras prissättning, men främst på var stället ligger. Ligger det i en storstad och relativt centralt kan det vara dyrare. 

De flesta pensionat har en dygnsavgift, men är man en återkommande kund blir det ofta något billigare. Detsamma gäller om djuret ska vara där en längre tid, då kan priset vara ett annat. Priset kan man ofta se på deras hemsida. 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *