Lägenheter i önskvärd miljö

11 november 2021 Cecilia Olsson

editorial

I Sverige finns det möjlighet att hyra lägenhet i princip över hela landet. Det finns otroligt många orter och miljöer att välja mellan. Såsom städer med ett brett utbud av kulturella och kulinariska upplevelser samt mindre orter med charm och härligt lugn. Det finns även en stor variation när det kommer till miljön och man kan bo på platser som står i skarp kontrast till varandra och sträcker sig från hav till fjällvärld. 

Med ett flexibelt arbete har man fler valmöjligheter

Nu när allt fler har möjlighet att sköta sina arbeten hemifrån så får man fler orter att välja på. Behöver man inte se till att ha arbete på en viss ort innan man flyttar dit, utan helt enkelt tar med sig jobbet var man än flyttar, så är det egentligen bara bostad man måste ordna med innan flytt. Annars är det främst de större städerna som har stora valmöjligheter då det handlar om heltidsanställningar året om. 

image

Hav och stad i nära anslutning 

Drömmer man om att bo vid havet med pendlingsavstånd till Sveriges näst största stad så ska man söka sig till Öckerö kommun. Med vacker skärgårdsmiljö och närhet till Göteborg har man det bästa av två världar lättillgängligt. I Öckerö kommun bor man alltid nära havet och oavsett årstid har platsen mycket att erbjuda i form av evenemang, naturupplevelser, restauranger och butiker.

Trevliga lägenheter i vacker miljö

Öckerö Fastigheter AB är ett kommunägt fastighetsbolag som har runt fyrahundra lägenheter på sju av kommunens öar. Många av deras hyreslägenheter har en unik egnahemskaraktär och smälter väl in i den genuina skärgårdsmiljön. Öckerö Fastigheter erbjuder helt enkelt tryggt, bekvämt och bekymmersfritt boende i fantastisk miljö. Det finns trivsamma hem för den som ska flytta till sitt allra första egna boende såväl som lägenheter till de som vill sälja sitt hus och skaffa ett underhållsfritt och bekvämt hem.

Fler nyheter