Körkort med boende – snabb och smidig utbildning

18 april 2022 Lily Hansen

editorial

Det behöver inte alltid ta lång tid att ta körkort. Ibland kan det bli aktuellt att ganska snabbt skaffa ett körkort, exempelvis för att söka ett nytt jobb. Eller så har kanske din boendesituation ändrats så att du nu är i behov av körkort. 

Om man inte väljer intensivutbildning, utan bokar sina körlektioner på vanligt sätt, kan det ta ganska lång tid att få sitt körkort. Man kanske får räkna med minst sex månader, och ibland är det svårt att få tider, så det kan till och med ta ett år innan man är klar. Men för den som har lite mer bråttom finns körkort med boende, vilket innebär att man bokar en intensivutbildning där boende på trafikskolan är ordnat. 

Intensivutbildningar ges på alla orter, så bor du en bit från exempelvis Stockholm, Göteborg eller Malmö, är det här en bra lösning. Pris för boende är inkluderat i kostnaden för kursen. Du kan välja mellan dubbelrum eller enkelrum, men för enkelrum tillkommer en kostnad på 400 kr. Lakan och handduk ingår i priset.

 

körkort med boende

 

Två veckors intensiv körkortsutbildning

Meningen med att välja körkort med boende är att optimera tiden för inlärning av både teori och praktik. Det finns två paket att välja mellan och de är på antingen 24 eller 32 lektioner. Varje körlektion är 40 minuter lång. Teori och praktik varvas, och det ingår datorövningar. När du betalt din intensivkurs kan du redan innan du är på plats logga in och börja med övningarna.

Trafikskolan rekommenderar att man är förberedd innan man kommer till utbildningen, så du bör köra en del privat. Det finns en handledarutbildning för att övningskörningen ska bli så effektiv som möjligt. 

Att slippa åka långt till utbildningen gör att du sparar mycket tid som du kan använda till inlärning. Körkort med boende blir effektivt tidsutnyttjande. Alla utbildningar startar jämna veckor.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://hus-bloggaren.se/

https://hus-bloggar.se/

https://husnews.se/

https://bygg-ideer.se/

https://familje-bostaden.se/

https://familjens-hus.se/

https://hemmafixaren.se/

https://hemmet-tomten.se/

https://hus-hem.se/

https://hus-sidan.se/

https://villa-posten.se/

https://villa-sidan.se/

Fler nyheter