Köpa sexleksaker på nätet

Köpa sexleksaker på nätet

Att handla på nätet är för de flesta det bekvämaste sättet att shoppa sexleksaker på. Du kan enkelt göra det från hemmets trygga vrå. Till skillnad från en fysisk butik så kan du inte känna på produkterna men det finns otroligt välskrivna produkttexter och recensioner på bloggar och hemsidor, läs mer här så ser du att det finns mycket hjälp att få även på internet. Många sidor har en proffsig kundservice som gärna svarar på dina frågor om produkterna. De allra flesta nätbutiker skickar sedan din beställning i diskreta förpackningar så att du slipper vara orolig över att brevbäraren eller grannen ser vad du har beställt.

 

Handla i fysisk butik

Det kan vara en fördel att handla i en fysisk butik av den anledning att du kan klämma och känna på produkterna och verkligen få rätt uppfattning om storlek och känsla. Du kan också prova vissa kläder för att se att de passar din kropp. De flesta har nog varit med om att beställa ett raffigt plagg som ser supersexigt ut på bild, men när det ska på så är det fel storlek och istället känner du dig som ett kasslerpaket. Många butiker erbjuder då att du kan prova kläderna om du behåller dina underkläder på.

 

 

Kan kännas pinsamt

Nackdelen med att handla i butik är att du inte är anonym. Tystnadsplikt råder hos personalen men du visar fortfarande ditt ansikte. Detta är inget som personalen reagerar på utan det handlar mer om dig själv och din egen uppfattning om situationen. Det kan kännas pinsamt och jobbigt att skaffa hjälp med sexlivet trots att det är precis därför de är där, för att hjälpa dig. Är det första gången du handlar sexleksaker så kan du först kolla på nätet vad som intresserar dig, sedan kan du be om mer personlig hjälp över disk.