Kontorsstädning lyfter arbetsmotivationen i Stockholm

Visst är det väl så att inspirationen och kreativiteten flödar bättre på ett städat kontor än på ett ostädat? Har du själv kommit till arbetet någon gång och bara känt en önskan att vända i dörren för att det är så rörigt? 

För att du och dina anställda ska ha en sådan hög kreativitet och arbetsmotivation som möjligt bör du verkligen investera i kontorsstädning. En plats som är skinande ren och som inte tröttar ut din hjärna med oreda och ett överflöd av intryck – är en bra plats för att nya idéer ska kunna födas och bollas till framgång.

 

Ett fikarum eller ett aktivitetsrum?

Är tanken att dina anställda ska slösa energi och kraft på att städa i köket, plocka disk och torka smutsiga ytor? Eller är det meningen att de ska glida runt i en fantastisk skaparbubbla, plocka en kopp ur skåpet, fylla den med kaffe och fortsätta skapa?

Samtidigt som dina anställda får använda sin energi och skaparkraft till det som du anställt dem för, till det som de är bäst på, får städfirman göra vad de är bäst på. Städfirman har personal som är experter på att städa och kan fokusera fullt ut på att göra rent och fint. Ge dem möjligheten att utföra sin expertis.

 

 

Kontorsstädning just för er

Beslutet är rätt självklart – givetvis ska ni anlita en firma som är proffs på kontorsstädning i stockholm, och det ska ni göra nu. Vad ingår i just ert behov? Vilka önskemål och behov har dina anställda när det kommer till renlighet och service på arbetsplatsen? 

En professionell städfirma har givetvis färdiga paket redo att beställas. En klassisk kontorsstädning omfattar dammsugning och torkning av alla golv och alla synliga ytor såsom bord och liknande. Men också i och urplockning av disk samt tömning av papperskorgar.  Naturligtvis städas toaletter, speglar torkas så väl som synliga glasytor. 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *