Konferens i Malmö – när du letar efter något alldeles extra

Konferens i Malmö – när du letar efter något alldeles extra

Malmö är den perfekta staden för din konferens. Varför då? Svaret är enkelt. Staden erbjuder alla möjligheter för en lyckad konferens oavsett om du vill ha en klassisk eller mer modern, avkopplande upplevelse. Malmö har allt, helt enkelt.

Här hittar du ståtliga hotell med mer traditionella anläggningar som kombinerar sina välutrustade salar med en perfekt övernattning för teamet.

Vill du satsa på något mer modernt är det bara att vända blicken mot Malmös centrum. Här hittar du platser som förvånar med sin trendiga anda och vilja att erbjuda något utöver det vanliga. Här finner du ställen som kan välkomna alla konferensmedelemmar med närodlad och säsongsanpassad mat, men även med mer exotiska rätter.

Lägger du din konferens i en konferenslokal i Malmö centrum kan du och kollegorna också njuta av stadens natt och kulturliv som aldrig upphör.

 

Malmö – en smakrik stad

Malmö är en stad med inte mindre än 175 nationaliteter. Det gör att staden gott kan ses som en ren kulinarisk upplevelse.

Det kryllar av restauranger, krogar och pubar som serverar mat från olika kulturer. Oavsett om du vill ha torsk i musselsås eller hellre något Indiskt eller Mexikanskt så kommer du att hitta ett ställe som serverar just den maten under konferensresan.  

Kanske förväntar sig teamet en finare middag med vildsvin, grillad gurka i vinbärssås och palsternacka. Eller ska det helst vara flera små rätter serverade i en tapas – anda? Spelar ingen roll. Malmö har svaret och levererar.

Malmö erbjuder allt från ekologiskt och närproducerat till långa barer, uteserveringar på sommaren som serverar modern europeisk husmanskost.

Malmö är en av Sveriges smakrikaste städer och om du letar efter en unik konferensupplevelse är det definitivt en destination värd att ta sig en titt på.