Hur mycket hör du?

Hur mycket hör du?

Lyssnar du på musik mest för nöjes skull, eller är du väldigt musikintresserad och lyssnar efter varje tonartsändring eller ackordbyte? Låter stämsången bra? Oavsett hur engagerad lyssnare du är, så är musik mycket stämningsskapande, och då bör ljudet vara rent och inte grötigt eller raspigt. Det är en klok investering för hemmet att se till att skaffa sig en vettig musikanläggning. Det kan rentav vara en hälsoinvestering i avkoppling och välmående.

 

Hobbymusiker eller proffs?

Är du ute och spelar i ett band, är du säkert medveten om vikten av att det låter bra. En bra ljudanläggning är i de flesta fall ett måste, i alla fall på större tillställningar. Du har all anledning att kontakta en proffsig musikaffär för att få råd och tips om det senaste. Kanske har de fått in något bra begagnat, eller så satsar du på en ny fin utrustning. Förstärkare och högtalare, mikrofoner och allt annat du behöver brukar finnas till försäljning, och teknisk expertis får du på köpet. De kan säkert fixa fram det du önskar om du gör slag i saken och  besöker eller kontaktar en seriös musikaffär, exempelvis http://www.tonlaget.com/

 

Hemmabio och CD-skivor

Vi vill höra vad de säger i filmen, och vi vill uppleva TV-konserten som om den vore live. Speciellt äldre människor, som tycker det är jobbigt att åka på konserter, njuter gärna av att se föreställningarna hemma på sin TV. Man är hemma en hel del och tittar mycket, och lyssnar mycket. Det gör ju även våra ungdomar. Är det inte sommarlovsprogram så är det serier och melodifestivaler. CD-skivor spelas och vinylskivor är hyperaktuella igen. Här vill man också ha ett bra ljud, både bra förstärkare och högtalare, och det är en väl investerad slant, eftersom utrustningen används så mycket dagligen. Kontakta ett musikföretag som kan visa vad de kan erbjuda.