Hitta rubiks kub lösning 2×2 svenska

Funderar du på hur du ska ta era regelbundna spelaftnar till en helt ny nivå? Har du någonsin dragit det klassiska kortet med att lösa rubiks kub? Har du otur så är någon av vännerna i sällskapet en riktig expert. Men vad är oddsen för det?

Planera din afton i god tid. Be dem som har en kub att ta med sig sin egen. Det spelar ingen större roll vilken variant de har, Rubiks kub har ju utvecklats till en mängd olika storlekar och har dessutom fått ett gäng kusiner och släktingar.

 

Förbered dig i god tid  

Kanske känner du redan till att allt finns att söka fram online. Men har du tänkt på att du även kan hitta instruktioner och videos för att lösa Rubiks kub? När du förbereder dig i god tid kan du enkelt googla fram och följa olika tutorials. 

Sök exempelvis efter rubiks kub lösning 2×2 svenska om det är en 2×2 kub som du har. Har du en annan variant så söker du givetvis bara samma men på din som kanske är en 4×4 eller 8×8. Kolla in filmerna, knäck lösningen och öva sedan ett antal kvällar innan er spelafton.

 

På tid eller bara att lösa

Om det under din spelafton visar sig att någon mer än du är expert, se till att tävla på tid och se till att all din träning ger utdelning. Har du fattat koden, alltså hur en kub funkar, kan du översätta tekniken till flertalet olika storlekar och varianter, vilket kan behövas.

Klassikern Rubiks kub finns som sagt i en mängd varianter men de som är vanligast och den som kom från början är 3×3 och coolast är väl ändå att lösa den snabbast. Rubik som varumärke har numer en mängd varianter såsom Rubiks tower och Rubik junior djur. Det finns en variant för alla.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *