Ge personalen smarta gåvor

Vem har inte jobbat för en chef som inte bryr sig? Aldrig någon uppskattning, bara prat om kostnader och försäljningssiffror. Så varför inte bli den chefen som får de anställda att må bra? Att ha personal som talar positivt om företaget och som är stolta över att vara en del av företaget de arbetar för är värt mycket. Det behöver inte handla om stora uppoffringar som kostar tusentals kronor. Visst är det kul att få dyra ting men det finns inget som går upp emot att bli sedd och uppskattad för det man gör varje dag. Att veta att man är viktig för företaget och en resurs att räkna med.

Skapa god stämning

Att prata med medarbetarna och veta hurdant snacket går på golvet är ett sätt att få reda på hur saker och ting kan bli bättre. Att ha kaffe, te och frukt tillgängligt och kanske en liten kaka för den som önskar är säkerligen uppskattat. Ett annat sätt är att ge presenter vid jul och sommar. Passa på att sätta företagets logga på presenterna och då samtidigt få reklam. Men det bör vara en present som i första hand är till medarbetarna. Träningskläder kan vara ett bra alternativ som i andra hand kan fungera som reklam. Har man gjort ett bra grundarbete och har stolta medarbetare kommer de att tycka att loggan är ok. För vem bryr sig om att den snygga träningsjackan har en liten logga på armen och är i företagets färger om man är stolt över att vara en medarbetare? 

 

Hur hittar man produkter med tryck?

Googla på exempelvis “profilkläder i Stockholm” så kan du hitta ett passande företag. Sedan är det bara att börja planera. Om man vill ha reklam som visar att man bryr sig så kan man alltid leta efter ett profileringsföretag som värnar om vår miljö och mänskliga rättigheter. Exempelvis detta: https://www.ffprofilreklam.se/.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *