Föreviga er speciella dag

Föreviga er speciella dag

Är er stora dag nära och bröllopsplaneringen i full gång? Den mängd planering som krävs för drömbröllopet är inte att leka med, och allt som rör sig i era tankar nu är bröllopsrelaterat. Allt från blommor, musik, och lekar till transport, hotellbokning, och catering ska vara planerat in i minsta detalj. Vigselringar ska graveras, smekmånad ska bokas, och löften ska skrivas. Det är inte konstigt om man som soon-to-be nygift känner sig lite överväldigad mitt i all denna planering. För att undvika onödig stress kan det vara bra att skriva en checklista. Och någonstans i toppen på checklistan kommer det ofta stå ”boka bröllopsfotograf”.

 

Värt mer än tusen ord

Istället för att välja budgetvarianten och låta kusinens dotter som ”fotar på fritiden” bära ansvaret för att föreviga den största dagen i era liv, skulle ni garanterat både bli mer nöjda om ett proffs tog hand om det. Att anlita en fotograf till bröllopet är en investering som kommer att vara värd varenda krona. Fina bilder som låter er minnas er fantastiska dag och som kommer att finnas kvar för era barnbarnsbarn att se.

 

Välj och vraka

Det kan vara bra att fundera på vad ni vill ha för typ av bilder. Kanske nöjer ni er med ett enklare paket där ni träffar fotografen i en timme och får porträttbilder av er som nygifta. Vill ni ha ett mer exklusivt paket så följer fotografen med hela dagen, och ni får bilder på förberedelserna, vigseln, middagen, och festen. I alla paket ingår porträttbilder och ett planeringsmöte innan bröllopet. När det kommer till att hitta rätt fotograf kan det vara bra att göra lite research innan. Om ni är ute efter bröllopsfoto i Borås finns det ett flertal erfarna fotografer som lever upp till förväntningarna och ger er bilder som kommer att pryda ert hem med kärlek.