Ett instrument från DanGuitar kan vara just det som får dig att finna dig själv

Hur vi tänker formar hur vi upplever att våra liv är. Så enkelt är det och ändå är det så svårt att ändra på våra tankebanor. Det är lite som att försöka få ett tåg att byta kurs genom att knuffa på det medan det står stilla på ett spår, ja det kan kännas så i varje fall.
Sanningen är att vi faktiskt kan påverka oss själva och därigenom förbättra våra liv. Det handlar bara om att vilja göra det. För finns det en vilja finns det en väg.

Mer av dig själv

Många gånger är det dock svårt att uppbåda denna vilja. Det handlar om vanor, det sällskap som vi befinner oss i och mycket annat som håller oss fast i gamla banor. Därför gäller det att steg för steg ge sig själv möjligheten att uppleva nya saker.
Det kan handla om något så förhållandevis enkelt som att bara börja promenera nya väger. Med tiden kanske du börjar ta dagsturer ute i skogen – något som aldrig hade fallit dig in tidigare.

Det handlar också om att lyssna på ny musik. Att våga ta in det som känns utmanande och lite jobbigt. Kanske kommer du snart själv inse att du alltid har velat spela ett instrument. Varför inte något så oväntat på ett blåsinstrument: https://www.danguitar.se/musikinstrument/blasinstrument?

Gör du nya saker kommer du – och din omgivning – förr eller senare att börja märka att du håller på att förändras. Detta ställer både din relation till dig själv på sin spets men även omgivningens syn på dig.
För det är inte lätt att börja följa sin inre röst. Du kommer kanske till och med att mista folk omkring dig som inte längre ”känner igen dig”.
Dock finns det alltid ett pris att betala när man blir mer av sig själv. Det är inte alltid folk omkring dig gillar det.