Entresolplan för framsynta företag

24 maj 2022 Lily Hansen

editorial

Alla företag har inte markyta nog för att bygga ut sin verksamhet. Företaget har gått oväntat bra och granntomterna är redan upptagna. Valet blir då att flytta eller hitta andra lösningar.

Man kan bygga på en våning, och det är precis vad entresolplan betyder. Men det är en yta inomhus, under takstolarna. Den består av en metallkonstruktion och ger dig en fördubblad lageryta.

När du redan har gott om pallställ och behöver ytterligare plats, är entresolsystem en prisvärd lösning för dig som är framsynt. Du behöver inte förstöra något i byggnaden, utan bara komplettera. Det är ett extra golv i metall, räcken, trappa och kanske hiss. 

Välj prestanda och utformning

På metallgolvet kan du välja yta, som exempelvis räfflad, så att skosulorna har ett bra grepp. För övrigt kan du inreda och utrusta på många sätt. Ett företag som levererar entresol kan hjälpa dig med allt, både förberedelser och montering. 

Din nya lageryta kan du använda som reservplats för stora kvantiteter eller som avlastning för säsongsprylar och sällanköpsvaror. Kanske blir det ett komplement för varor som är bra att ha hemma för att ge extra service åt några speciella kunder. Du når lätt dit upp med en trappa i metall och räcken runt om. 

 

entresolplan

 

Entresol är kostnadseffektivt

Du slipper ha lager på flera ställen när du har entresolplan i din egen byggnad. Det är också kostnadseffektivt att kunna beställa hem stora kvantiteter när du får mängdrabatt eller en extra förmånlig offert. Du kan alltid leverera det kunderna vill ha och du behöver inte slumpa iväg något på grund av platsbrist. 

Du får plats med mycket mer utan att behöva göra ingrepp i tak och väggar eller tänka på utbyggnad av hela huset. Ta kontakt med en leverantör som är experter på allt inom lager.Då får du professionella tips på hur du löser din lagringsfråga bäst.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://din-semester.se/

https://ferieguiden.se/

https://nya-expeditioner.se/

https://resebrevet.se/

https://reseposten.se/

https://rundresan.se/

https://semester-nytt.se/

https://semesternytt.se/

https://semesterposten.se/

https://travelguiden.se/

https://trevlig-resa.se/

https://utflyktsinfo.se/

Fler nyheter