En ny transportvagn som ersätter den gamla

13 mars 2022 Lily Hansen

editorial

Som lagerarbetare har du en trygg kollega som alltid hjälper dig i alla väder. Det är inte den där slarvern som alltid spiller kaffe i fikarummet eller tappar de tunga lådorna på tån. Hen hade du egentligen kunnat klara dig utan. Den kollegan hade du kunnat byta ut utan att blinka.

Den verkligt värdefulla kollegan är förstås transportvagnen. Det är transportvagnen som alltid ställer upp och transporterar det där materialet som är helt omöjligt att bära för hand. Tack vare transportvagnen behöver du inte gå i pension efter ett enda arbetspass då du annars skulle ha förstört ryggen. Men beakta, det gäller att inte bli alldeles för fäst i transportvagnen i fråga. Innan du vet ordet av det så har den kära medhjälparen gjort sitt och ersätts av en ny transportvagn.

 

En ny arvtagare bland transportvagnar

Transportvagnar är på så vis inte annorlunda än oss människor. De har också en förväntad livslängd. Förr eller senare kommer de till en punkt där det inte är rimligt för dem att arbeta mer. Transportvagnar förtjänar också att gå i pension. Men när en vagn kastar in handduken, då finns det en ny arvtagare som är redo att ta över stafettpinnen. Och som kommer att göra minst ett lika bra jobb som den gamla vagnen. Den får trots allt lära sig av den bästa.

 

ny transportvagn

 

Minnena försvinner aldrig

Du kommer naturligtvis alltid att bära med dig minnena av den gamla transportvagnen. Ingen kan ta ifrån dig vad du delade med den. Men när ljuset slocknar för en transportvagn tänds det som sagt för en annan vagn. En ny transportvagn som kommer att axla ansvaret på bästa möjliga sätt. Framtiden är ljus. Glöm inte bort din gamla kollega, men bli inte för nostalgisk. Det gäller även kommande transportvagn. Snart är dags för en ny modell igen.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://dagligt-talat.se/

https://dagligtnytt.se/

https://Info-posten.se/

https://informationer.se/

https://informativt.se/

https://KortSagt.se/

https://NyttOchKrytt.se/

https://NyttPåTavlan.se/

https://SedanSist.se/

https://solonyheter.se/

https://svenska-nyheter.se/

Fler nyheter