CBD-oljan är ett steg mot lugnet i oroliga tider

I dessa tider kan man verkligen behöva finna lugnet i sitt liv. I takt med att siffror som har med Covid-19 att göra återigen börjar röra på sig uppåt tenderar även vår oro att göra det. Har man dessutom en tendens till att bli orolig, och/eller redan bär med sig oro från tidigare, ja då kan det kännas riktigt ångestfyllt just nu.

Knep som lugnar ned själen

Dock finns det alltid något positivt i det destruktiva. Det finns en chans till nya tag i livet och att implementera nya rutiner. Alltså: Känner du oro, låt dig själv inspireras till att finna vägar som ger dig lugn. Hitta metoder som du gör till rutiner och du kommer med tiden att komma ut som en bättre människa när denna storm väl har blåst över.

Några tips på vägen är att se över din kost. Att äta mycket kolhydrater och socker får blodsockret att åka upp och ned hela dagen. Detta påverkar såklart din känslor för stunden men också din långsiktiga mentala hälsa. Se över kosthållningar så som LCHF – sparsamt med kolhydrater och generöst med bra fetter – och om detta kan vara något för dig. Många upplever bättre ork och hälsa genom denna omläggning.

Titta in kosttillskott som till exempel cbd som är en olja utvunnen ur hampaplantan. Den innehåller inte några narkotiska preparat och är helt naturlig. Det är vanligt att känna att man släpper taget om ångest och oro när man tar CBD-olja. Den har också en avslappnande effekt rent fysiskt och det har kommit in rapporter om människor som till och med har blivit av med sin musarm efter att ha börjat använda oljan.

Komplettera med någon form av meditation eller en stunds reflektion i din vardag. Många av oss arbetar hemma just nu och kan enkelt bara sätta oss i soffan en stund, blunda eller bara titta ut genom fönstret och lyssna på vår andning.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *