Catering för företagsfesten

Catering för företagsfesten

Är det snart dags för den årliga festen på företaget? Och du har fått det populära uppdraget att arrangera mat och dryck i år igen? För att ingen annan vill göra det, eller helt enkelt för att du alltid gör det så bra? Oavsett vilket, så vill du förstås göra det ännu bättre i år, och se till så att dina kollegor får något som de inte förväntar sig. Traditioner i all ära, men när det är fest vill man gärna ha något nytt. Något som överraskar. Samtidigt är det viktigt att allt fungerar, överraskningar av typen att maten är två timmar försenad, eller att cateringfirman har glömt att ta med vinet, vill man gärna slippa.

 

Olika firmor har olika specialiteter

Det finns många firmor som sysslar med företagscatering i Stockholm. Det gäller att välja rätt. Många har sina egna specialiteter, kanske från ett särskilt land. Eller kanske från en del av ett land, som till exempel från Norrland. Det finns många spännande specialiteter från de norra delarna av vårt eget land, som de flesta i Stockholm upplever som exotiska. Och förstås goda! Norrländsk mat kanske väcker minnen från barndomen hos vissa, och är nya upptäckter för andra. Men garanterat är att det skulle vara uppskattat av alla, och definitivt lite överraskande för de flesta.

 

Vad gör cateringfirman?

Du kan förvänta dig att de presenterar sin meny och sina priser i förväg och att du får vara med och påverka. De måste ha alternativ om det finns allergiker eller personer med särskilda dieter i gruppen. De ska ta med sig och förbereda allt som behövs, använda bra råvaror, se till så maten är klar i tid, servera den om ni så önskar, och se till så att allt flyter på bra. De ska självklart också plocka bort, diska och städa efter sig. Företagscatering kan också användas för enklare event, som personalfrukost eller vid en konferensdag. Eller kanske till och med för dagliga luncher.