Anlita rätt plåtslagare

Om man har köpt ett begagnat hus där taket har sett sina bästa glansdagar och behöver bytas ut eller om man ska bygga ett helt nytt hus och anlita ett företag som lägger et finns några saker att tänka på. Dels ska man se vilka tak man har möjlighet att lägga. Ibland gäller kommunens regler om det till exempel är detaljplanelagt område men det kan man enkelt kolla upp genom att ringa dem. Men är man helt fri att välja ska man tänka på att vissa material är väldigt hållbara när det kommer till tak, som plåt och tegel.

Om man ska lägga plåttak och ska välja en plåtslagare som ska utföra jobbet är det bra att höra sig för med vänner och bekanta, om de har några att rekommendera. Man kan också använda sig av internet för att se vilka företag som finns i närområdet. När man har hittat några företag som m an tycker verkar bra kan man gå vidare och kontakta de för referenser. Känner man inte till företaget sedan tidigare kan det här vara väldigt bra då man får en bättre bild av företaget och kvaliteten på jobben som de utför. När man sedan tar in offerter ska man kolla igenom dem noggrant och inte bara stirra sig blind på priset. Läs igenom och se vad som ingår i offerterna hos de olika företagen. När man begär in offerter är det bra att så mycket som möjligt ingår, då har man en klarare bild av vad taket med material och arbetskostnad kommer att kosta i slutänden. 

Om man bor i Stockholmområdet finns ett företag som heter Norin och Hedlund Plåtslageri AB. De har en bygg-, design- och inredningsverksamhet och utför plåtarbeten för både företag och privatpersoner. Plåtslagarna som jobbar på företaget har också en bred kompetens och stor erfarenhet av yrket.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *