Affischer till kök, baddrum, sovrum, vardagsrum och resten av hemmet

Med tavlor (eller inramade affischer) på väggarna blir en bostad så mycket mer hemtrevlig och personlig. Tomma väggar kan ge känslan av att något saknas och att rummet inte riktigt är färdig inrett. På sohu-shop.se affischer finns många motiv att välja mellan och det går att hitta allt från textmotiv till affischer med naturmotiv. Det finns många ytor i hemmet som mår bra av en vacker tavla.

Piffa till kök och badrum med fina affischer

I köket finns det inte alltid så mycket plats att hänga tavlor, då kan man istället välja att placera en tavla på bänken. Det kan vara mysigt och uppiggande att till exempel ha ett textmotiv med ett peppande citat bredvid kaffeburken som är något av det första du ser på morgonen. Samma sak gäller i badrummet, där går det att placera några fina motiv på kommoden eller en annan badrumsmöbel istället för att göra hål i kakel eller våtrumstapet.

Ta in färg eller satsa på svartvitt

I vardagsrum och sovrum kan det vara snyggt att ha ett par större tavlor som sätter prägel på utrymmet. Har man en avskalad stil med väldigt neutrala kulörer kan det vara fint att ta in lite färg i rummet genom ett par färgstarka affischer. Det är också väldigt fint att blanda ett färgglatt motiv med ett textmotiv. Svartvita bilder kan annars vara ett säkert kort som i princip alltid passar att hänga upp, oavsett inredningsstil. 

Glöm inte ramarna

När du köper affischer bör du även se till att skaffa ramar till dem, det gör att de håller sig fina längre och ser bättre ut där de hänger på väggen. Hos sohu-shop hittar du förutom det fina utbudet av affischer även även ramar i svart, vitt och trä som kommer i storlekarna 13×18, 21×30, 30×40, 40×50, 50×70 och 70×100. Med allt på samma ställe blir det enkelt att hitta rätta väggdekorationer till hemmet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *