Läs mer om Configurable business documents d365 här

Vill du ha ett enhetligt utseende på alla företagets utgående dokument? Då vill du säkert ha ett system så att det sköts smidigt och utan dubbelarbete. Det finns företag som Tabellae, som kan förse dig med en sådan affärslösning, där du i molnet praktiskt kan tillämpa ERP, Enterprise Resource Planning, planering av företagets resurser.

Det är ju det allt handlar om, att få ekonomin att gå ihop, att spara in på onödiga rutiner och att satsa på ett program, som till exempel Lasernet, som är kompatibelt med det system du redan har, vare sig det är Visma eller SAP. Du kan styra och konfigurera alla utgående dokument på ett smart sätt, så läs mer om configurable business documents d365 her.

 

Smart lösning för dig

Detta är en effektiv tillgång för ditt företag. Tycker du det verkar krångligt, ska du veta att du får all hjälp du behöver med implementering och igångsättning, och dessutom finns det utbildningar och smarta tips som du kan ta del av, så missa inte att kolla upp Configurable business documents d365.

Med tanke på hur många arbetstimmar hela personalen sparar med ett så  effektivt dokumenthanteringssystem, kan det vara ett av dina smartaste drag någonsin att skaffa det. Dokumentmallarna är synkade på förhand, så det är dina specifika tillämpningar som ska implementeras.

 

Effektivt arbete och uppdatering

Arbetet i molnet gör att uppdaterad information finns tillgänglig så att man lätt skriver ut allt från ordersedlar och fakturor till varuetiketter på godset för utleverans. Ett smidigt flöde, helt enkelt, där allt blir rätt med en gång. Det ser också enhetligt och trevligt ut och är effektivt och lättarbetat.

Även inom ledningsgruppen kan de konfidentiella delarna styras med Configurable business documents d365. Det ger ett proffsigt och enhetligt intryck att företaget har konfigurerade dokument för såväl kunder, finansiärer, myndigheter, samarbetspartners eller andra intressenter.