För dig med höga krav

För dig med höga krav

Designlampor passar utmärkt för dig som har lite högre krav när det kommer till design och inredning. Det finns de som inte riktigt tycker inredning är så viktig egentligen. Att belysning mer är ett praktiskt inköp än en snygg detalj. Och så finns det de som ställer höga krav på alla delar i hemmet. Om du känner att du vill ha något snygg och unikt som verkligen sticker ut från mängden är Flos kanske ett alternativ för dig? Flos är en snygg designlampa där designen är lika viktig som kvaliteten. Med en lampa från Flos kan du räkna med att ditt hem får en unik känsla.

 

 

Det där lilla extra

 

Rätt lampa till rätt rum kan vara det där som saknas för att ett hem ska få den där perfekta känslan. När man väljer en lampa ska man fundera över vilken typ av belysning man vill ha i rummet. En del lampor har ett varmare ljus medan andra har det där lite kallare ljuset. I sitt vardagsrum eller sovrum kan man skapa en extra mysig känsla genom att välja ett varmare ljus. Medan man i köket eller på kontoret kanske föredrar ett kallare ljus. Men hemmet sitter i detaljerna. Och genom att välja rätt belysning till rätt rum kan du ge hemmet det där lilla extra.

 

Unik design

 

Designmärket Flos tillverkar belysning. Men det är mycket mer än bara belysning. Deras lampor har snygg design och bra kvalitet. Det gör att lamporna kan hålla i många, många år. I deras utbud finns lampor för alla rum. Många av lamporna har en klassisk och stilren design med moderna inslag. Men för den som gillar färg finns det även något för dig. De har bland annat några riktigt snygga lampor i grönt. Lite färg i rummet kan göra mer än man tror för känslan.