Anlita en flyttfirma till flytten

Ett nytt steg i livet, grattis! Att flytta kan medföra så många olika känslor! Glädje, sorg, framtidstro, ångest – en flytt kan vara rena rama känslostormen. Mitt i denna känslostorm skall man dessutom också flyttpacka, rensa, planera, flytta alla saker, packa upp, städa och ändra adress. Inte undra på att man blir trött av att flytta, oavsett hur mycket man ser fram emot den nya bostaden.  

För att spara energi till det roliga – låt någon annan göra det jobbiga! Det går att leja bort många saker när man flyttar. Det går bland annat att slippa flyttstädning, packning och flyttandet!

Låt någon annan göra det tunga arbetet

När man anlitar en Flyttfirma kan man välja vad man vill ha hjälp med. Det kan vara att man packar allting själv och så flyttar firman alla möbler och kartonger till nästa adress. Man kan anlita flyttfirman till att både packa hela bohaget och demontera möbler innan de kör iväg allt. Givetvis monterar de också ihop möblerna i den nya bostaden och kan även sköta uppackningen om man vill.

Fördelarna med att anlita en flyttfirma är många. De är erfarna och gör jobbet fort och ordentligt. Dessutom kan du själv lägga tiden på andra saker som är viktiga för dig. Även om man är en organiserad person så kan livet ibland sätta käppar i hjulet och förstöra ens planer. Det är inte lätt att försöka utföra en flytt själv med ett brutet ben, till exempel.

Spara pengar – använd RUT-avdraget!

Om man beställer flytthjälp så kan man givetvis även passa på att utnyttja RUT-avdraget. Då hålls kostnaderna nere för flytten också. Istället kanske du kan lägga pengarna på den där snygga lampan eller soffan som skulle passa så bra på den nya adressen! Glöm bara inte att boka flytten i tid. Det är ofta många som flyttar samtidigt vid exempelvis månadsslut.